Οδηγός Αγοράς

Τρόποι Αγοράς

Οδηγός Αγοράς

katerina_roukouna_store00002

1. Αγορά Online

Ολοκληρώστε την παραγγελία σας Online και επιλέξτε παράδοση με courier, ταχυδρομείο ή και παραλαβή από το κατάστημα μας.

2. Τηλεφωνική Παραγγελία

Δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας; Χρειάζεστε βοήθεια; Τηλεφωνήστε μας στο 210 7704022 (Δευτέρα - Σάββατο, 09:00 - 14:00 και Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή 17:30 - 20:30) για τηλεφωνικές παραγγελίες και υποστήριξη χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

3. Στο κατάστημα μας

Ελάτε στο κατάστημα μας να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το μοναδικό χειροποίητο κόσμημα που ψάχνετε.

 

Οδηγός Αγοράς

katerina_roukouna_store00012

 

Πολιτική Επιστροφών

Οδηγός Αγοράς

Όλα τα προϊόντα στέλνονται στους πελάτες κατόπιν ελέγχου ότι λειτουργούν σωστά και είναι κατάλληλα συσκευασμένα για την ασφαλή μεταφορά τους.

Στήν σπάνια περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, έχετε το δικαίωμα να το επιστρέψετε και αυτό θά αντικατασταθεί από την εταιρεία μας.

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα πού αγόρασε εντός 10 ημερών από την ημερομηνία που τα παρέλαβε από την εταιρεία μας. Η επιβάρυνση του πελάτη σε αυτή τη περίπτωση είναι μόνο το κόστος αποστολής/επιστροφής τών προϊόντων προς την εταιρεία μας.

Σε περιπτώσεις επιστροφών, δεκτές γίνονται επιστροφές που τά προϊόντα που επιστρέφονται δεν έχουν ανοιχθεί από τη συσκευασία τους, δέν έχουν χρησιμοποιηθεί, και αυτά καί η συσκευασία τους δεν είναι σε καμμία περίπτωση χτυπημένα, κατεστραμμένα ή έχουν υποστεί οποιαδήποτε ζημιά. Είναι συνεπώς απαραίτητο νά ελέγχετε πολύ προσεκτικά κατά την παράδοση της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων καί της συσκευασίας, προκειμένου να διαπιστώσετε τυχόν ελαττώματα ή ζημιές όπως χτυπημένη συσκευασία ή προϊόντα, σπασμένα εμπορεύματα, κλπ.

Όλα τα εμπορεύματα παραδίδονται από τήν εταιρεία μας στήν μεταφορική εταιρεία ελεγμένα και σε άριστη κατάσταση. Τυχόν ζημίες κατά τη μεταφορά πρέπει να αναφερθούν αμέσως στούς υπαλλήλους της μεταφορικής εταιρείας κατά την παράδοση και εάν εσείς κρίνετε σκόπιμο η παραλαβή να μη γίνει αποδεκτή, σημειώνοντας τούς λόγους μη αποδοχής παραλαβής σάν “ζημιά κατά την μεταφορά”.

Τά προϊόντα κατά την επιστροφή πρέπει να συνοδεύονται με όλα τα απαραίτητα έγγραφα που τα συνόδευαν κατά την παράδοση (απόδειξη λιανικής, κάρτα αλλαγής, τιμολόγιο, δελτίο αποστολής κ.λ.π).

Η επιστροφή χρημάτων θα γίνει εντός δεκαπέντε εργασίμων ημερών από τήν παραλαβή των επιστρεφομένων προϊόντων από την εταιρεία μας.

   

Τρόποι Αποστολής

Οδηγός Αγοράς

Η παραγγελίες αποστέλονται εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία πληρωμής (ή παραγγελίας σε περίπτωση επιλογής πληρωμής με αντικαταβολή).

Στην περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα ειδοποιηθείτε άμεσα από κάποιο μέλος της ομάδας μας.

Η παραγγελία σας μπορεί να αποσταλεί σε όποια διεύθυνση εσείς μας υποδείξετε με ταχυμεταφορική εταιρεία, ταχυδρομείο, ή να την παραλάβετε κατ' ευθείαν από το κατάστημα μας (ώρες καταστημάτων, εκτός Δευτέρας).

Τα έξοδα αποστολής είναι €5,00 ανά παραγγελία για όλη την Ελλάδα.

 

Τρόποι Πληρωμής

Οδηγός Αγοράς

Μπορείτε να επιλέξετε μια από τις ακόλουθες μεθόδους πληρωμής:

  1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό & διατραπεζική μεταφορά (Web Banking)
  2. Αντικαταβολή
  3. Paypal / Πιστωτική Κάρτα
  4. Πληρωμή στο κατάστημα μας με μετρητά

1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό & διατραπεζική μεταφορά (Web Banking)

Μπορείτε να καταθέσετε ή να μεταφέρετε το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας σε έναν απο τους ακολουθους λογαριασμούς:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Αριθμός Λογαριασμού : 12378706472
ΙΒΑΝ : GR21 0110 1230 0000 1237 8706 472
SWIFT : ETHNGRAA

Τα απαιτούμενα τραπεζικά μας στοιχεία (αριθμός λογαριασμού, εταιρικά στοιχεία κ.α.), θα εμφανιστούν κατά την διάρκεια ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας. Τα τραπεζικά έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη. Για λογιστικούς λόγους είναι σημαντικό να κατατεθεί ή μεταφερθεί το ακριβές ποσό της παραγγελίας. Η παραγγελία σας θα εκτελεσθεί μόλις ενημερωθούμε από την τράπεζα γιά την κατάθεση ή το έμβασμα σας.

2. Αντικαταβολή

Το κόστος της αντικαταβολής σε κάθε παραγγελία είναι €4.90. Το κόστος της αντικαταβολής επιβαρύνει τον πελάτη.

3. PayPal / Πιστωτική Κάρτα

Μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας με PayPal ή πιστωτική κάρτα. Και για τους δύο αυτούς τρόπους πληρωμής χρησιμοποιούμε την μηχανή χρέωσης της PayPal που διασφαλίζει την ασφάλεια των δεδομένων της συναλλαγής σας με κρυτπογράφηση SSL. Η πληρωμή με PayPal και πιστωτική κάρτα είναι άμεση και η παραγγελία σας αποστέλεται την ίδια ημέρα (για παραγγελίες μέχρι τις 14:00).

4. Πληρωμή στο κατάστημα μας με μετρητά

Μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας με μετρητά στο κατάστημα μας. Η αποστολή ή παραλαβή της παραγγελίας σας γίνεται μετά την αποπληρωμή της παραγγελίας.

Έκδοση Παραστατικού - Απόδειξη Λιανικής / Τιμολόγιο

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε να εκδοθεί απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και σ' ελεύθερους επαγγελματίες. Γιά την έκδοση του τιμολογίου είναι απαραίτητο κατά την διαδικασία της παραγγελία σας να συμπληρώσετε στο πεδίο 'Σχόλια' τα ακόλουθα στοιχεία:

-Επωνυμία εταιρείας ή ονοματεπώνυμο επαγγελματία,
-ΑΦΜ, ΔΟΥ,
-Αντικείμενο δραστηριότητας της εταιρείας ή επάγγελμα του ελεύθερου επαγγελματία,
-και την διατύπωση: "επιθυμώ την έκδοση τιμολογίου".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Οί τιμές της ιστοσελίδος μας περιλαμβάνουν ΦΠΑ, υπολογισμένο ώς 23%, όπως ισχύει γιά τίς περισσότερες περιοχές της Ελλάδος. Γιά τίς περιοχές μέ διαφορετικό συντελεστή ΦΠΑ , οι τιμές αναπροσαρμόζονται ανάλογα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας Δευτέρα - Σάββατο: 10:00 - 14:00 και Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή 17:30 - 20:30 στo τηλέφωνo 210 7704022.

   

Έχετε Ερωτήσεις;

Καλέστε μας!

cs_rep

210 770 4022

Δευτέρα - Σάββατο
09:00 - 14:00

Τρ, Πέμ, & Παρ
17:30 - 20:30